Please select your page

Onderdeel van de Vincere Groep

 

 

De wereld verandert. Ook de markt waar Domino ICT zich inbevindt is volop in beweging. ICT wordt elke dag belangrijker. Een veilige, goed werkende ICT-omgeving is van zeer groot belang. Daarnaast ontstaan er complexe vraagstukken rondom de inrichting van ICT en security waar we dagelijks mee te maken hebben. Wij geloven in samenwerking. Samenwerken met onze klanten, met onze leveranciers, maar ook met onze collega ICT-bedrijven. Door krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars specialisaties en kennis, maken wij het mogelijk om te zorgen voor een veilige en optimaal werkende ICT-omgeving. Elke dag weer.

We zijn dan ook zeer verheugd u mede te kunnen delen dat wij vanaf 1 november 2016 deel uitmaken van de Vincere Groep. Dit is een groep bedrijven die zich richt op IT-, security- en communicatie-oplossingen binnen een breed scala aan branches. Momenteel bestaat de groep uit zes gespecialiseerde bedrijven uit diverse regio’s van Nederland. Dit zijn naast Domino ICT; Switch IT Solutions (Oldenzaal), Issys-ICT (Alkmaar), Unilogic (Sittard), Sincerus (Zwolle) en ComPromise (Assen). Deze groep heeft als ambitie door samenwerking beter en sneller op de veranderingen in de markt te kunnen inspelen en gebruik te maken van elkaars specialismen.

Voor u als relatie verandert er niets. Domino ICT blijft de service en diensten bieden die u van ons gewend bent en de dagelijkse leiding blijft gelijk. De afgelopen 16 jaar hebben wij op eigen kracht een enorme groei doorgemaakt. 

 

Onze Partners

Microsoft
Cisco
HP
VMWare
KPN
Citrix

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×