Please select your page

Royal Steensma

Johan

steensma logo

 

 

Johan de Jong, Manager ICT bij Steensma Bakkerijgrondstoffen

De samenwerking tussen Steensma Bakkerijgrondstoffen en Domino ICT bestaat al sinds de oprichting van Domino ICT.

Johan: ‘Je zou kunnen zeggen dat Steensma en Domino ICT samen zijn opgegroeid. Door fusies zijn wij gegroeid tot een bedrijf met 250 medewerkers, met vestigingen in Franeker, Leeuwarden, Vlaardingen en Elst. Wij leveren bakkerijgrondstoffen in 50 landen. Als je zo snel groeit, is het belangrijk om ook de stand van de techniek mee te laten groeien. Telefonie en ICT lopen inmiddels over één verbinding, die tevens de vier vestigingen tot een landelijk netwerk aan elkaar koppelt.

Tja, je moet er niet aan denken dat onze 250 medewerkers niet kunnen werken door uitval van ICT techniek. Orderverwerking, facturatie, productieplanning en orderpicking: alles verloopt via deze verbinding. Domino ICT heeft ons systeem redundant gebouwd op alle ‘points of failure’. Deze ‘dubbele beveiliging’ ontzorgt ons. En dreigt er dan een keer iets mis te gaan, dan lost Domino het probleem pro-actief op; nog voordat de storing ontstaat.

Het mooie is dat Domino ICT zich eerst verdiept in onze situatie, voordat ze aan de slag gaan. Ze komen niet alleen maar opdagen bij storingen en nieuwe ontwikkelingen, maar denken met ons mee. Wij weten inmiddels dat we op het juiste moment krijgen aangeboden wat we nodig hebben. Kijk... servicegericht is iedereen, maar Domino gaat hierin een stapje verder. Ze zijn open, eerlijk en transparant. Groot voordeel is dat wij een vaste aanspreekpersoon hebben, die we rechtstreeks kunnen bellen; ook ‘s avonds. Eens per 2 weken komt hij bij ons op kantoor en loopt dan allerlei zaken door. Zo leert Domino ICT ons bedrijf kennen en wordt tegelijkertijd mijn ICT kennis weer vergroot. En dat bedoel ik met samenwerking’. 

 

Onze Partners

Microsoft
Cisco
HP
VMWare
KPN
Citrix

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×